De fotograaf

Als getrouwd stel weten wij, Martin en Nynke, hoe belangrijk het is om mooie beelden van je huwelijksdag te hebben. Fotografie is dé manier om herinneringen vast te leggen, zodat jullie later al kijkend de dag opnieuw kunnen beleven.

Martin is de fotograaf

Martin is de creatieveling. Als geschoold fotograaf is hij sinds 2005 actief in de trouwfotografie. Hij heeft oog voor detail en expressie, houdt van werken met natuurlijk licht en mengt zich onopvallend onder de bruiloftsgasten zodat jullie hem weinig opmerken. Martin houdt van volle kleuren, wordt blij van stralende mensen op de bruiloft en heeft er een hekel aan zelf op de foto te gaan. De fotografen Ben Chrisman en Jan Garcia vormen voor Martin’s trouwfotografie een bron van inspiratie.

Samen zorgen wij ervoor dat jullie dag prachtig wordt verbeeld. Kijk in ons portfolio voor meer stralende bruidsparen!

Nynke regelt alles

Nynke is de contactpersoon, zij is de planmatige van ons tweeën. Nynke onderhoudt contact met jullie en helpt bij de organisatie van de reportage, zodat er op de grote dag geen reden tot stressen is. Na de trouwdag verzorgt Nynke de opmaak van het album en de verdere afhandeling. Ze houdt van goede afspraken, ontspannen reportages en heeft een hekel aan vlekken in witte jurken.

Nynke & Martin Modderkolk