Werkwijze & Prijzen

Via de e-mail kunnen we veel afstemmen, maar wat wij het prettigste vinden is om jullie ontmoeten. Onder het genot van een kopje koffie bekijken we samen onze voorbeeldalbums en horen wij graag wat jullie ideeen over de fotografie zijn.

Al een idee over de indeling van de trouwdag? Leuk! Dan denken we graag mee over de invulling van de fotografie. Aan de einde van de afspraak maken we graag een passend prijsvoorstel.

Bekijk in de deze slideshow onze pakketten en prijzen.

Levering van de foto’s

Wil je alle geselecteerde en bewerkte foto’s in hoge kwaliteit ontvangen? Bij al onze pakketten is een luxe USB stick inbegrepen met daarop alle geselecteerde foto’s. Zonder logo, zonder beperkingen. Je kunt  de foto’s afdrukken bij een fotoservice naar jouw keus.

De hoeveelheid foto’s die je krijgt is afhankelijk van de hoeveelheid uren waarin Martin fotografeert. Je krijgt bijvoorbeeld bij een 8 uren pakket minimaal 350 bewerkte foto’s.

Fotohokje voor receptie

Wij verhuren ook fotohokjes voor de receptie op de bruiloft. Bekijk op de website van Mijnfotohokje hoe je een fotohokje kunt huren. Bij onze uitgebreide pakketten is een fotohokje al inbegrepen. De fotostripjes die uit het fotohokje komen zijn goed in te plakken in een gastenboek. Wij kunnen dit voor jullie regelen.


Bruidsreportages op het blog | recente bruidsfoto's van Verbeeldme