Albums

Trouwalbums zijn er in vele afmetingen, materialen en leuke kleuren te krijgen. Wij hebben drie (digitale) albumlijnen gekozen waarin jullie foto’s het beste tot hun recht komen.

Premium Album

Dit album is gemaakt van kunstleer. Het leuke aan dit album is dat je het in allerlei kleuren, materialen en formaten kunt krijgen. Een voorkant van plexiglas of aluminium? Je kunt met dit boek alle kanten op.

De formaten waarin wij dit album leveren zijn onder andere: 20x20cm, 25x35cm, 30x30cm, 35x35cm of 40x40cm

Premium-Album

Vintage Album

Dit album heeft een linnen omslag. Je kunt het album in verschillende ‘natuurlijke’ kleuren krijgen. Bij het album leveren wij een bewaarbox in precies dezelfde kleur.

De formaten waarin wij dit album leveren zijn: 20x20cm, 25x25cm, 30x30cm en 35x35cm

Vintage-Album

Kleuren-Vintage

 

Album ‘Cute’

Dit album is gemaakt van leer. Je kunt het in een aantal hippe kleuren krijgen. Bij het album leveren wij een zwarte leren hoes waarin je het boek kunt bewaren. Dit album heeft een lay-flat binding. Dit betekent dat elke pagina mooi vlak open blijft liggen.

De formaten waarin wij dit album leveren zijn: 25x25cm, 30x30cm en 30x45cm

Cute-Album

Kleuren-Cute

Ouderalbums

Deze kleine albums zijn leuk om aan ouders te geven. Je bepaalt zelf welke foto’s er in de boekjes komen. Hiermee geef je een persoonlijk tintje aan het cadeau.

De formaten waarin wij de ouderalbums leveren zijn 10x10cm en 13×18 cm. Daarbij kun je kiezen tussen de kleuren wit of zwart.

Ouderalbums

Goed om te weten:

– Elk album bevat standaard 20 spreads (is 40 pagina’s) met foto’s van jullie trouwdag.
– Elk album wordt geleverd met een bijpassende box of hoes
– Elk album wordt digitaal opgemaakt. Wij sturen jullie per e-mail een voorstel waarna jullie aanpassingen kunnen doorgeven. Zo bepaal je zelf hoe het album er uit gaat zien.

Wil je meer over de albums te weten komen? Kom ook gerust bij ons thuis om de albums in te kijken.

Wij maken ook handgeplakte albums. Wil je hier meer informatie over? Vraag dan via het contactformulier naar de mogelijkheden.

 

 


Bruidsreportages op het blog | recente bruidsfoto's van Verbeeldme